May 07, 2018

La fel ca în țări precum Anglia, Germania, Olanda și în România începe să prindă contur înclinația consumatorului pentru produse naturale, organice, confecționate din materiale sustenabile și sănătoase pentru noi și pentru mediul înconjurător. Un eveniment care reunește produse de care noi avem nevoie zi de zi fie că este vorba despre home&deco, bijuterie, haine, fashion sau mobilier este târgul organizat de Designist.ro - Made în ro #allnatural în 12-13 mai, unde vom fi prezenți și noi.

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 6 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

De la standul Folded & Co. îți vei putea cumpăra una dintre colecțiile capsulă de lenjerii de pat din bumbac organic satinat, fețe de pernă gata împachetate de cadou sau dacă urmează să mergi la cununia civilă a unor prieteni, poți selecționa cadoul pe care mirii îl vor primi, alături de un mesaj personalizat.

Aruncă un ochi peste povestea noastră și vino la târg să ne cunoaștem!

Leave a Reply

All blog comments are checked prior to publishing