Sep 11, 2018

Adesea, la început de toamnă nu se numără numai bobocii, ci și lucrurile bune pe care o companie le-a făcut de-a lungul ultimelor luni. Planurile pentru anul viitor se aștern ușor, ușor, iar noi ne dorim să vă mulțumim pentru cuvintele frumoase lăsate în social media, pe email sau față în față.

Ce spun clienții care deja au încercat așternuturile de pat Folded & Co.?

       • I bought a set for my bed, completely white and I love it. It’s soft yet stays în shape. For a 160 cm bed I choose the 220/240 duvet sizes. – Claudia C.
       • Am luat setul cu broderie albastră, după câteva luni de spălări a rămas într-o formă foarte bună și moale. Arată foarte elegant și curat dar poate mai vedem și niște culori în curând – Radu V.
       • Fețele de pernă sunt realizate din materiale de bună calitate și sunt foarte frumos prezentate. – Nicoleta D.
       • I love white beddings, and Folded&Co beddings feel great on your skin. I totally recommend. – Cris.
       • Așa cum mă așteptam, foarte bun materialul și foarte fin! – Emilia
       • Am comandat un set de lenjerii și au venit împachetate ca de cadou. Foarte frumoasă prezentarea! – Silvia
       • Am comandat un set simplu, alb, mi-a plăcut faptul că nu e un alb artificial, e o culoare naturală și cu un luciu fin. Și foarte moi la atingere!. Livrarea a fost foarte rapidă! – Oana

Ce ne propunem pentru toamna aceasta?

Să vă oferim așternuturi de pat de calitate, mătăsoase și îmbietoare pentru o toamnă odihnitoare. Ne dorim să ajungem în cât mai multe case și să avem numai clienți la fel de mulțumiți! Din pasiune pentru textile de casă, ne dorim să aducem produse noi mai diversificate sau să venim în întâmpinare cu un mix de lenjerii de pat elegante, care să se integreze conceputului nostru de minimalist, eco, bio și premium.

În continuare, vom publica articole de specialitate pentru ca tu să fii la curent cu cele mai bune sfaturi despre cum să îți alegi asternturile de pat, să ai un somn liniștit și să te bucuri de dormitorul tău ca la un hotel de 5 stele!

Dacă vrei să afli mai multe despre povestea noastră, dă click aici.
Îți mulțumim că ne ajuți să continuăm povestea așternuturilor de pat!
Echipa Folded & Co.

Ne poți urmări pe Facebook, Instagram sau Pinterest!

Leave a Reply

All blog comments are checked prior to publishing