Apr 21, 2018

Cât de mult contează tipul bumbacului folosit în lenjeriile în care dormim și cum știm că am găsit cel mai bun raport calitate - preț? De ce să alegi bumbac organic pentru textilele care sunt cel mai aproape de piele și în care petrecem o treime din viață, cum sunt lenjeriile de pat?

Bumbacul organic din lenjeriile Folded & Co. poartă eticheta celui mai important standard din lume pentru prelucrarea textilă a fibrelor organice - Standardul Global pentru Textile Organice (GOTS) care atestă faptul că de la sămânță la material fiecare etapă a procesului de fabricație este 100% certificată organic, prezintă în același timp o serie de avantaje semnificative:

  • Asigură durabilitate sporită așternuturilor tocmai datorită faptului că fibrele de bumbac sunt naturale, nu au fost tratate cu substanțe chimice, precum nu au fost folosiți nici înălbitori;
  • Este moale la atingere și materialul va deveni mai moale cu fiecare spălare datorită purității fibrelor de bumbac;
  • Ajută la un somn sănătos și odihnitor;
  • Capsulele care conțin fibrele de bumbac organic sunt lungi și rezistente, iar fibrele sunt răsucite dintr-un singur strat ceea ce face ca materialul să fie mai fin, mai moale și mai rezistent;
  • Reglează fluctuațiile de temperatură ale corpului și îl ajută să aibă o temperatură constantă;
  • Este antibacterian și antialergic, benefic și pentru cei care au pielea sensibilă;
  • Este benefic pentru mediul înconjurător, pentru fermierii care plantează și îngrijesc culturile de bumbac organic și pentru sol.

Asigurați-vă un somn sănătos și mai liniștit știind că plătiți pentru un produs bun pentru fermieri, mediul înconjurător și pentru dumneavoastră. Descoperiți colecțiile noastre premium de așternuturi de pat din bumbac 100% organic.

Leave a Reply

All blog comments are checked prior to publishing