Nov 12, 2018

Crearea unei atmosfere de iarnă în dormitorul tău este un lucru poate la fel de important că alegerea outfit-urilor de iarnă. Și cum iarnă se poate ivi pe neașteptate, iată câteva idei rapide de cum ți-ai putea pregăti dormitorul pentru o atmosferă perfectă de iarnă.

Nu, nu ai nevoie de o transformare 100% a dormitorului tău, e nevoie de câteva schimbări ca să creeze atmosferă cozy, călduroasă și cu stil.

    • Textura este cheia

Pături croșetate. Un accessoriu rustic (de ce nu o ladă de zestre sau un coș rustic?). Ierburi aromate cu ar fi lavandă sau crenguțele de brad. Un covor pufos. Iată câteva accesorii care dau căldură camerei tale. Poți schimba draperiile cu unele roșii și mai groase, din catifea, pentru un extra strat de căldură.

    • Un pic de magie de sărbători

Deși de obicei livingul primește toată atenția în apropierea Crăciunului, nu există niciun motiv pentru care nu ai putea să aduci atmosfera festivă și în dormitorul tău. O instalație colorată, lumânări parfumate sau crenguțe de brad vor da o notă caldă dormitorului tău. Nu încărca însă locul, dormitorul rămâne totuși locul unde îți dorești în primul rând să te odihnești.

    • Alb imaculat ca zapada


Așternuturile de pat albe nu sunt neapărat pentru anotimpurile calde. Un așternut alb de pat poate da o notă minimalistă, dar primitoare dormitorului tău. Dacă alegerea all-white nu te convinge pe deplin, adaugă o notă de culoare adăugând perne decorative în culori calde.

    • Tartanul e must-haveToamna și iarna sunt anotimpurile perfecte pentru imprimeul tartan. Culorile le poți alege tu, dar roșul și verde sunt must-have. Imprimeul în carouri este foarte des folosit în crearea unei atmosfere de Crăciun așa ca nu ezita să aduci accesoriile cu un astfel de imprimeu în dormitorul tău.


    • Luxul înnobilează

Toamna și iarna sunt anotimpurile perfecte pentru imprimeul tartan. Culorile le poți alege tu, dar roșul și verde sunt must-have. Imprimeul în carouri este foarte des folosit în crearea unei atmosfere de Crăciun așa ca nu ezita să aduci accesoriile cu un astfel de imprimeu în dormitorul tău.Smarald, safire, ametist, rubin... nu sunt numai bijuterii, dar și tonuri care emană o căldură aparte și dau un aer nobil unei încăperi. O pătură, o lampă decorativă, un accesoriu suspendat inspirat de aceste culori vor crea atmosfera festivă pentru dormitorul tău.

Descoperă câteva idei de dormitoare și decorațiuni inspirate de iarnă și Crăciun deaici sau de aici. Photo by Annie Spratt on Unsplash

Leave a Reply

All blog comments are checked prior to publishing