Mar 17, 2019

De ce este important să alegem o lenjerie de pat de calitate? Poate nu prea ți-ai pus această întrebare deseori, ci doar te-ai lăsat influențată de raportul calitate-preț. E bine însă să știi de ce este potrivit să alegi lenjerii de pat de calitate, iar noi ți-am pregătit o listă la care e bine să te gândești înainte de a cumpăra următoarea lenjerie de pat.

Așternuturile de pat de calitate rezistă mai bine de-a lungul timpului ?

Așternuturile de pat cu mai multe fibre și din materiale atent alese ar trebui să reziste mai bine de-a lungul timpului. Cu siguranță, ai avut șansa să vezi că unele așternuturi de pat de-ale mamei sunt în continuare plăcute la atingere, deși ți se pare că le are de-o viață. Uită-te la materialul acelor așternuturi de pat și caută, pe viitor, ceva asemănător.

Arată mai bine…

Lenjeriile de pat care de calitate au de multe ori detalii de design care vor face diferența. Imprimeurile folosite, sistemul de închidere a pernelor, cusăturile cearșafurile sunt detaliile fac diferența.

…si se simt mai bine

Materialele de caliate (fie că vorbim de bumbac 100% organic sau de mătase) sunt de fapt motivul pentru care este bine să alegi așternuturi de pat de calitate. Un material de calitate te va ajuta să ai un somn mai bun sau se va potrivi mai mult pentru zilele de iarnă sau de vară.

Sunt mai potrivite pentru persoanele cu diferite afecțiuni

Există cearșafuri și așternuturi de pat care sunt anti alergenice și care ajută să ai un somn mai ușor. Așternuturile de pat ieftine nu au astfel de îmbunătățiri, iar dacă știi că ai pe cineva în familie care este sensibil la anumite substanțe, este bine să alegi așternuturile de pat de calitate.

Sunt create după filosofii #conscious

Multe dintre așternuturile de pat de calitate au pe etichete explicații care îți spun că acestea au fost create în armonie cu protecția mediului înconjurător sau că sunt produse conscious. Astfel, atunci când le achiziționezi ai grijă și de mediul înconjurător.

 

Așternuturile de pat Folded&Co sunt din create din bumbac 100% organic, sunt antialergice și antibacteriene. Descoperă și tu toate modelele aici.

Leave a Reply

All blog comments are checked prior to publishing