Sep 03, 2018

Așternuturile de pat vechi pot fi cu ușurință transformate în ceva util, pentru casă, decât să ajungă imediat la coșul de gunoi. Iată câteva idei utile pentru a nu renunța din prima la așternuturile de pat învechite.

  • Cort pentru copii

Cearșafurile de pat ușor învechite se pot transforma rapid într-un cort de joacă atât în casă, cât și afară. În plus, copiii pot folosi cearșafurile de pat pentru draperii pentru teatrul de păpuși.

  • Mici urgențe în mașină

Poți păstra un mic cearșaf în portbagajul mașinii. Îl poți folosi atunci când trebuie să schimbi un cauciuc sau pentru când verși ceva în mașină… ‘accident’ care pare să se întâmple când nu mai ai niciun alt fel de șervețel în mașină.

  • Prosoape de curățare

Taie cearșafurile vechi în pătrare mai mici și folosește-le ca prosoape de curățare pentru situații în care nu îți dorești să murdărești prosoapele de bucătărie. Așa nu îți vei face griji că prosoapele de bucătărie se vor păta sau că vei fi nevoită să le arunci mai devreme decât ai fi crezut.

  • Jucării pentru animalul tău de companie

Poți cu ușurință transforma un așternut de pat într-o jucărie împletită pentru câinele tău. Taie cearșaful în fâșii mai late, împletește-le, fă câteva noduri și start joc! Și pentru că știi că ai cearșafuri din materile atent alese, știi că animalul tău de companie nu va fi expus să înghită materiale toxice dacă cumva va înghiți o bucată de material.

  • Ecran pentru filme

Dacă ai un cearșaf de pat alb care nu mai este chiar așa de alb și pereții casei sunt colorați, atunci cearșaful tău poate fi folosit cu ușurință ca ecran pentru proiectarea de filme. Sau… pentru proiecțiile de filme de pe terasă casei. Un cearșaf alb e cea mai la îndemână soluție pentru ecranul unde vei vedea filmele tale preferate.

  • Shopping bag

Dacă ești un pic mai pricepută cu acul, ața sau mașina de cusut, poți crea mai multe sacoșe de pânză pe care să le folosești la cumpărături. No more plastic! Nu mai ai extra cheltuieli cu pungile de plastic și ai grijă de mediul înconjurător. E super simplu și pe internet (Pinterest mai ales) găsești o serie de tutoriale care să te ajute să îți creezi prima sacoșă de pânză pentru cumpărături.


Lasă-ne un comentariu dacă și tu ai găsit altă utilizare a așternuturilor de pat învechite, iar dacă ai nevoie să îți reînnoiești colecția de cearșafuri de pat, descoperă colecțiile noastre aici.

Leave a Reply

All blog comments are checked prior to publishing