• Folded & Co. Aug 06, 2018

  Așternuturi mai dense, somn mai liniștit

  Te-ai gândit oare că densitatea firelor de bumbac din așternuturile de pat îți poate afecta modul în care dormi? Te invităm să descoperi ce spun specialiștii.

  În primul rând trebuie să lămurim că densitatea se referă la numărul orizontal și vertical al firelor de bumbac pe cm2 sau inch2. În general, cu cât este mai mare densitatea, cu atât cearșafurile sunt mai moi și de-a lungul timpului își vor păstra moliciunea. Așternturile de pat considerate bune au densitatea între 200 și 800, deși unele produse sunt promovate cu o densitatea de peste 1.000 folosindu-se de o schema de marketing - aici am povestit în detaliu despre numărul maxim de fire pe care un așternut de pat le poate avea.

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. Jul 23, 2018

  Cum să ai un pat ca la hotel în 3 pași

  Fie abia te-ai întors din vacanță, fie urmează să te pregătești pentru o nouă experiență, cred că și tu te-ai întrebat măcar o data cum să faci să ai și tu un dormitor sau cel puțin un pat ca la hotel. Sentimentul cearsafurilor albe impecabil călcate și salteaua perfectă este foarte probabil să îți fi rămas în minte după o vacanță într-un loc drag.
  Ei bine, ți-am pregătit câteva sfaturi despre cum pot să ai un pat ca la hotel.

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. Jun 18, 2018

  Ne vedem în weekend la Agenda Bio | 23-24 iunie

  Descoperit de curând de noi, Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos, atât pentru trup, cât și pentru minte și suflet. Și cum prin Folded & Co. promovăm concepte precum un somn sănătos și igiena somnului, nu aveam cum să lipsim din lista de branduri participante.

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. Jun 14, 2018

  Îngrijirea și curățarea lenjeriilor de pat Folded & Co. din bumbac organic

  Curățați lenjeriile de pat Folded & Co. la temperaturi de 40 de grade, iar pentru o bună întreținere a materialului vă recomandăm folosirea detergenților organici The Laundress, disponibili la secțiunea de detergenți organici.

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. May 29, 2018

  Cearceaful cu elastic - o invenție de 1 mil. de dolari

  Înainte de inventarea cearceafurilor cu elastic, cearceafurile simple erau folosite cel mai des în decorare, folosindu-se tehnici de întoarcere a colțurilor pentru a sta cât mai fixe pe pat. În 1959, o femeie afro-americană, numită Bertha Berman, a brevetat un design pentru un nou tip de cearceaf - colțurile erau cusute într-un mod care să se potrivească cu salteaua si a creat astfel primul cearceaf cu elastic. Aceste cearceafuri aveau nevoie însă de elastic ca să stea fixe pe pat.

  CONTINUE READING