• Folded & Co. Oct 15, 2018

  Cum să îți aranjezi patul în stil american?

  Atunci când intrați într-un dormitor matrimonial, primul lucru pe care îl remarcați este patul și felul în care este el amenajat, ce culori și textile se regăsesc pe pat. Nu numai că este piesa principală dintr-un dormitor, dar în funcție de ce tesături alegeți, acestea ajută și determină nivelul de confort. Dacă ați fost curioși să vă căutați lenjerie de pat pe websiteurile din SUA, veți observa că seturile de pat se vând diferit de magazinele din Europa, spre exemplu 2 cerceafuri de pat și fețele pernă și că trebuie să adăugați dvs. în coșul de cumpărături cearceaful de pilotă. Dar de ce două seturi de cearceaf de pat?

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. – 5 din 5 reviews! Vă mulțumim!

  Adesea, la început de toamnă nu se numără numai bobocii, ci și lucrurile bune pe care o companie le-a făcut de-a lungul ultimelor luni. Planurile pentru anul viitor se aștern ușor, ușor, iar noi ne dorim să vă mulțumim pentru cuvintele frumoase lăsate în social media, pe email sau față în față.

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. Sep 03, 2018

  6 idei să transformi așternuturile de pat vechi

  Așternuturile de pat vechi pot fi cu ușurință transformate în ceva util, pentru casă, decât să ajungă imediat la coșul de gunoi. Iată câteva idei utile pentru a nu renunța din prima la așternuturile de pat învechite.

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. Aug 20, 2018

  Care sunt beneficiile detergenților organici?

  Nu ai folosit niciodată detergenți organici și încă nu ești convins/ă că ar merita să-i încerci? Da, prețul poate să fie un factor de decizie, însă dacă îți faci un pic de timp să înțelegi beneficiile folosirii detergenților organici, atunci vei înțelege de ce vei face alege o alegere ‘smart’.

  CONTINUE READING

 • Folded & Co. Aug 06, 2018

  Așternuturi mai dense, somn mai liniștit

  Te-ai gândit oare că densitatea firelor de bumbac din așternuturile de pat îți poate afecta modul în care dormi? Te invităm să descoperi ce spun specialiștii.

  În primul rând trebuie să lămurim că densitatea se referă la numărul orizontal și vertical al firelor de bumbac pe cm2 sau inch2. În general, cu cât este mai mare densitatea, cu atât cearșafurile sunt mai moi și de-a lungul timpului își vor păstra moliciunea. Așternturile de pat considerate bune au densitatea între 200 și 800, deși unele produse sunt promovate cu o densitatea de peste 1.000 folosindu-se de o schema de marketing - aici am povestit în detaliu despre numărul maxim de fire pe care un așternut de pat le poate avea.

  CONTINUE READING